seo web design

در این مقاله قصد داریم تا در مورد نقش طراحی گرافیک در سئو با شما مخاطبان عزیز صحبت کنیم . از ان جایی که گرافیک یک وب سایت اولین برخورد کاربران و مشتریان با نام تجاری و برند شما است پس از اهمیت ویژه ای بر خوردار است . اما عده ای هنوز هم اطلاعات و شناخت کاملی از گرافیک یک وب سایت ندارند . بنابراین ما تصمیم گرفیتیم تا کمی در مورد خصوصیات و ویژگی ها و خلاصه هر چیزی که مربوط به طراحی گرافیک وب سایت می شود برای شما توضیحاتی ارائه دهیم .

یک گرافیک خوب سایت، زمانی ایجاد می شود که حوزه طراحی گرافیک با حوزه برنامه نویسی وب در هم بخوبی آمیخته شود و شما بتوانید سایتی با گرافیک خوب از یک طرف و اصول برنامه نویسی درست از سمت دیگر را پیش روی مخاطب خود قرار دهید .

ارتباط میان طراحی سایت و سئو سایت

گوگل بیش از ۲۰۰ فاکتور را برای اندازه گیری قدرت سایت شما بررسی می کند. گوگل هرگز جزییات فاکتورهای رتبه بندی صفحات اینترنتی را فاش نمی کند، اما طبق بررسی ها و اخبار منتشر شده از گوگل، کارشناسان سئو و بهینه سازی سایت، این فاکتورها را به صورت زیر طبقه بندی کرده اند:

  • سئو داخلی
    • فاکتورهای طراحی سایت
    • فاکتورهای محتوایی
  • سئو خارجی
    • فاکتورهای مرتبط با تجربه کاربری و برند
    • فاکتورهای مبتنی بر پیوند (لینک)
Web design Mobile SEO

همانطور که ملاحظه می نمایید، مواردی که به طراحی سایت مرتبط است، مانند خروجی قالب سایت، نمایش و چیدمان محتوا، طبقه بندی اطلاعات، نرخ پرش و تجربه کاربری در سئو داخلی سایت و خارجی تاثیر گذارند. بنابراین نحوه طراحی سایت و معماری محتوای آن از اهمیت بسیار بالایی برای گوگل برخوردار است. در بسیاری از مواقع افراد مختلف تمایل دارند که سئو سایت خود را پس از اینکه طراحی سایت آنها به پایان رسید به شرکت دیگری واگذار کنند، این کار باعث می شود که با واکنش عجیبی مواجه شوند و چنین پاسخی بشنوند: “سایت شما برای سئو مناسب نیست، بهتر است مجددا طراحی شود”. بنابراین بهتر است قبل از اینکه به سراغ طراحی سایت بروید، در مورد سئو فکرکنید و پارامترهای آن را در طراحی سایت خود در نظر بگیرید.

چرا بهتر است طراحی سایت و سئو سایت خود را به یک شرکت واگذار کنیم؟

متاسفانه در فرهنگ ما ایرانی ها، همکاری و کار تیمی به خوبی تعریف نشده است. ما به عنوان شرکتی که بیش از ده سال است در زمینه سئو فعالیت می کند، هرگز همکاری خوبی با شرکت های طراحی سایت را تجربه نکرده ایم. در فرهنگ ایرانی، وقتی مشکلی بوجود می آید در اکثر مواقع دیگران را مقصر می دانیم و از مسوولیت شانه خالی می کنیم و وقتی کاری به ما محول می شود، سعی میکنیم به جای اینکه به دنبال یادگیری باشیم، از زیر بار آن فرار کنیم.

در مواقعی که طراحی سایت شما، یک نوع طراحی خاص منظوره است و پروژه بسیار بزرگی دارید، بهتر است به دنبال تعامل با شرکت سئو باشید و با همکاری شرکت سئو و طراحی سایت پروژه خود را به پیش ببرید. اما اگر تا کنون سایت طراحی نکرده اید و یا سایت شما امکانات ویژه ای ندارد، برای بدست آوردن نتیجه مناسب پیشنهاد ما طراحی مجدد سایت است. در نظر داشته باشید که نرخ بازگشت سرمایه برای سئو بسیار بالاست، به این معنا که سودی که در قبال انجام هزینه دریافت می کنید بسیار بیشتر از مبلغی است که پرداخت می کنید، بنابراین هزینه تغییر سایت زمانی که باعث می شود سئو سایت شما بهتر شود، امری است که باید از آن چشم پوشی کنید زیرا نهایتا باعث می شود نتیجه بسیار بهتری کسب کنید.

بسیاری از افراد نیز این تصور را دارند که اگر تیم طراحی سایت و سئو در داخل شرکت خودشان باشد، می توانند نتیجه بهتری از این کار بگیرند. اما معمولا انجام چنین کاری نتیجه عکس خواهد داد، بخصوص اگر شرکت شما شرکت نرم افزاری نباشد. دلیل این موضوع این است که معمولا ساماندهی و برنامه ریزی کارهای نرم افزاری تخصص مورد نیاز خود را می طلبد و از طرف دیگر افراد متخصص در زمینه نرم افزار و سئو معمولا ترجیح می دهند که در تیم های حرفه ای کار کنند و به ندرت این اتفاق می افتد که بتوانید تیم مناسب، منسجم و قدرتمندی را ایجاد کنید.

بنابراین، در صورتی که نتیجه کار برای شما اهمیت دارد و یک شرکت توانایی انجام طراحی سایت و سئو را همزمان دارد، بهتر است هر دو کار را به یک شرکت واگذار کنید و نتیجه کار را نیز از همان شرکت بخواهید. زیرا کار کردن با دو مجموعه مختلف در این زمینه در بسیاری از مواقع باعث می شود که وارد مسائل حاشیه ای شوید و نتیجه کار چندان مناسب نشود.

آیا زبان طراحی سایت به سئو ارتباط دارد؟

خیر، زبان طراحی سایت سمت سرور ارتباطی به سئو سایت شما و نتیجه سایت شما در گوگل ندارد. اما نکاتی که باید در طراحی سایت رعایت شوند تا سئو بهتری کسب کنید به نوع برنامه نویسی سایت شما مرتبط است. به عنوان مثال سرعت لود صفحات سایت، خروجی قالب HTML صفحات، نحوه ارتباط میان صفحات، نمایش در موبایل، چیدمان عناصر در صفحه، نحوه استفاده از کدهای js و css و … همگی در رتبه بندی سایت شما تاثیر گذارند. بنابراین زبان طراحی سایت به خودی خود ارتباطی به رتبه بندی سایت شما در گوگل ندارد اما نحوه پیاده سازی سایت و خروجی صفحات برای روباتهای جستجوگر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

از نظر سئو طراحی اختصاصی بهتر است یا سیستم های آماده؟

برای این موضوع نمی توان یک پاسخ کلی و قطعی ارائه کرد، برخی از سیستم های آماده مانند وردپرس امکانات مناسبی برای سئو دارند و در صورتی که از قالب مناسب در آنها استفاده شود می توان نتایج خوبی با استفاده از آن دریافت کرد. برخی دیگر از سیستم های آماده مانند جوملا، مشکلاتی در زمینه سئو دارند که برای برطرف کردن آنها باید وقت زیادی گذاشت و این کار مقرون به صرفه نیست. بنابراین خوب بودن سئو، بیش از آنکه به پلتفرمی که از آن استفاده می کنید وابسته باشد، به نوع پیاده سازی سایت شما در آن پلتفرم مرتبط است. گرچه برخی از پلتفرم ها برای سئو مناسب نیستند.

بنابراین فراتر از اینکه سایت شما با چه زبانی برنامه نویسی شده یا اینکه از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید، آنچه برای گوگل اهمیت دارد، کیفیت خروجی سایت شماست. کیفیت خروجی سایت شما، بیش از آنکه به زبان برنامه نویسی و CMS وابسته باشد، به شخص یا تیمی که آن را مدیریت می کند وابسته است. بنابراین اگر تیم طراحی سایت شما دانش فنی مناسب از نظر سئو داشته باشد، می تواند برای شما کار مناسبی ارائه کند و در غیر اینصورت به مشکل برخواهید خورد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!